Jdi na obsah Jdi na menu

Školní výlet 2\3

14. 9. 2013

Otevřel sem oči a třeštil sem je na Sasukeho .On mně líba odtahl se odo mně a oba sme zrchleně dýchali "Proč si to sakra udělal" "  No to bude asi tim že tě miluju" Vprskl sem smíchy no tak to byl ten nejlepší vtip co kd řekl "Tak to je dobrej vtip Sasuke " "Jenže já si srandu nedělám Naruto! " "a-Aha Ta-tak to p-ro promin " vykoktal sem rhle sem vstal vzal si svoje věci a utekl sem s autobusu do hotelu kde strávim celý týden ze Sasukem v pokoji."Á Naruto tady si ná to jsou klíče od vašeho pokoje" "Arigato senei" Koukl sem se na klíče s číslem 119 musel sem počkat na Sasukeho protože by asi netrefil do pokoje.Čekat sem nemusel dlouho a zacvíli tu byl Sasukeho a tak nějá divně se na mně šklebyl.Nooo tak to nevěstí nic dobrého.Dál sem to uš neřešil šel sem do našeho pokoje jenže to co sem tam vyděl mi vyrazilo dech "Copak tam vydíš ?" Sasuke taky nakoukl do pokoje ale ne aby byl překvapenej ten hajzl se usmíval "No tak to je gol bude spolu spinkat v jedne postílce " "Sklapni blbe " "Ale kotátko se nám zlobí " hodil sem věci do pokoje zamířil sem si to za Kakashim "Jako proč máme v pokoji MANŽELSKOU POSTEL " Vyjel sem na něj vstekle "Ja nevim Naruto jeden z  VÁS jí tam chtě" "SASUKÉÉ" rozuřeně sem šel spátky do pokoje "TY !" "ja ? " "Jo ty to ty si chtěl tuhle postel" " No jo byl sem to já" "spim na zemi" " No tak to ne potom by tě boleli záde " "hmm a co je ti do mých zad ?" "Prostě tě miluju to je vše !"  "Promin musim jít za Kibou" Rychle sem vystřelil z pokoje.I když nevim kde má Kiba pokoj tak sem šel jen ven je tu sice zima ale projít se můžu.Ale když tam přemejšlim mohl bych to snim skusit proč né přece je to Sasuke Uchiha a ne každý má to štětý že se do něj zamiluje.Šel spět k nám do pokoje.Vyděl sem jak si Sasuke čte nějákou kniu musel sem se pousmát jak byl začtenej do té kihu a vůbec si mně nevšimnul "Sasuke?" "Jo?" "Víš já sem přimíšlel a tak mně napadlo já no too víš sakra" Naklonil sem s ekněmu a lechce o políbyl "Naruto ? Co to děláš ?" "Já nevim jak ti to říct " "Chceš to semnou skusit ? " "Jo" sklonil sem hlavu dolu."Tak fajn ale nevíš co to je když někdo začne codit s Ucihou" Zvedl sem hlavu a v očích sem měl strach "Ježiž neboj tak sem to nemyslel" Odložil knihu na postek " Pojt kemně" Udělal sme k němu jeden krok přece jen sem na něm skoro přylepenej "Miluju tě " a políbyl mně " Já tě taky miluju " Přznal sem si to na konec.Sasuke si mně stáhnul k sobě a začal mně něžně líbat já mu polibky opětoval.   

za chyby se omlouvám subi-chan

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

AreoxeNdNafe - Sagacity Blood Demands Readings

8. 10. 2018 9:37

Pression arterielle est comment dur votre sang pousse contre les parois de vos arteres lorsque votre coeur determination pompe le sang. Arteres sont les tubes qui transportent prendre offre sang loin de votre coeur. Chaque set votre coeur bat, il pompe le sang par vos arteres a la reste de votre corps.
https://www.cialispascherfr24.com/generique-cialis-en-pharmacie/

ARonbeleLons - Violent blood pressure

30. 7. 2018 20:56

Pression arterielle est comment poupe votre sang pousse contre les parois de vos arteres lorsque votre coeur essence pompe le sang. Arteres sont les tubes qui transportent prendre offre sang loin de votre coeur. Chaque culture votre determination bat, il pompe le sang par vos arteres a la flanerie de votre corps.
https://www.cialispascherfr24.com/en-pharmacie-cialis/