Jdi na obsah Jdi na menu

Miluju tě 1\2

22. 9. 2013

"Takže dnes k nám do třídy přybude nový student je to můj adoptivní syn.Tak vás prosím nezlob te ho" Do třídy prřišel nějákej blondatej kluk s modrými oči."Tak Naruto řekni nám něco o sobě" "Ahoj jmenuji se Naruto Uzumaki Hatake Kakashi vám uš určitě řekl že sem jeho adoptivní syn.Umm je my 17 let noo a sem gay" "Tak jo di si sednout do lavice vedle Sasukeho"       

                                         Pohled Naruta:

Kouknul sem se na Kakashiho vražedným pohlem moc dobře ví že sem gay a také ví že se mi líby Sasuke.No nic šel sem kolem lavic aš k té poslední lavici tam  sem si sedl vedle něj vytáhl si věci na hodinu a poslouchal výklad Kakashiho.Když zazvonilo na přestávku tak sem se zvedl ze židle a šel na záchod.

                                            O 2 týdny

"Co potřebuješ Naruto ?" "Potřebuju na záchod Sensei" "Di ale at seš hnet spátky" "Hai" zvedl jsem se a šel na záchod.Jenže na záchidě byli zase dva kluci který mně chtěj znásilnit chytila sem mně panika chtěl sem ucít ale jeden z nich mně chytil."Ale kam pak naše lištičko" začal sem se třást strachy.Deidara mi potkosyl nohy a tak sem se válel na zemi svlýkl my kalhoty chtěl sem se bránit ale nešlo to protože mi Sasori držel pevně ruce za zády tak sem to vzdal a uš jen potichu plakal bolest která mi proudila konečníkem sem chtěl ignorovat ale nešlo to přýšerně to bolelo a když se Deidara do mně udělal tak se vymněnil ze Sasorim a když se do mně udelal i on nechaly mně tam ležet po chvíly sem vstal omyl se a vyrazil spět do třídy "Naruto kdes byl tak pozdě " "Nestarej se ! " v pálil sem Kakashimu složil sme si věci do tašky "Je i blbě du domů" S tím sem si vzal batoh a šel domů.

 

                                           Pohled Sasuke:

Bylo mi divné kde je tak dlouho a tak sem se zeptal jestli se zanim můžu jít podívat kakashi však řekl že mám sedět že Naruto to sám zvládne.Tak jako aby ste mně pochopyli já se do něj asi zamiloval.Do cela mně to i děsilo já totíš nikdy nikoho dopravdy nemiloval.Jenže když Naruto přyšel do tříd vypadal vstekle ale v očích mněl strach a bolest.Chtěl sem zeptat co mu je ale neš se to stihl šel pryč ze třídy       Pohled Naruto:    

  Přišel sem domů svalil sem se na gauč a asi sem usnul protože když sem se probudil tak sem v kuchyni slišel Kakashiho a Sasukeho ? Co ten tady dělá ? Vstal sem a šel do kuchyně "Ahoj Naruto " Usmál se na mně Sasuke dřív bych byl štěstím bes sebe ale tět mi to příde takové sliské "hmm" Vzal sem si z ledničky pití a chtěl jít do pokoje ale Kakahi mně zastavil "Naruto co se děje ? " "Nic " "Naruto podívej se mi do očí a řekni mi pravdu" kouknul sem sem mu do očí a řekl "Znásilnili mně stačí " S tím sem odešel do mího pokoje  

POKRAČOVÁNÍ PŘÍŠTĚ           

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

kill - twl

18. 2. 2014 22:03

Bez urazky, ale ty pravopisne chyby jsou na urovni zaka 2. tridy zakladni skoly -_- "aš" twl dyt tohle by ani ten druhacek nenapsal